DODATAK ZBOG LOŠEG VREMENA

Aplikacije za dostavu hrane procvale u Varaždinu, a dostava se plaća više ako pada kiša

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.09.2021. 13:57

Zadnja izmjena: 19.09.2021. 13:57

Paralelno s pandemijom koronavirusa u našem su se gradu pojavile aplikacije za brzu dostavu hrane koje su bile korisne pogotovo u vrijeme kada su restorani bili zatvoreni.

Čini se kako su se ljudi navikli na spomenute aplikacije te ih i dalje koriste, ponajviše kada naručuju gablece na poslu. Brzina i jednostavnost narudžbe svakako su prednost ovakvih dostava, no ako ste bar jednom naručivali putem nekih aplikacija, zasigurno znate kako je jedan od nedostataka to što vaša narudžba u nekim restoranima ne smije biti manja od 45 kuna ili sličnog iznosa. Ovo može biti problem kada primjernice želite naručiti malu pizzu ili nešto slično.

U svakom slučaju, dostava se za većinu restorana plaća, a ono što je možda novost, odnosno, barem je novost našem čitatelju koji nam se obratio u redakciju je ta što se na prošloj narudžbi morao platiti ''Doplatu zbog lošeg vremena''. Naime, u trenutku kada su on i njegove kolege s posla naručili gablec, padala je kiša te je samim tim dostava bila i - skuplja. 

Naš čitatelj neugodno se iznenadio, jeste li se i vi?

Komentari