o planovima i poslovanju

Aquacity podigao prihode za 15 posto i kreće s razvojem Eko resorta

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 31.07.2019. 12:07

Zadnja izmjena: 31.07.2019. 12:08

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok i direktor Aquacity-a Emir Arnautović danas su na konferenciji za medije govorili o poslovanju i nadolazećim planovima za Aquacity.

Prema riječima direktora Arnautovića, kada se pogleda razdoblje od ožujka do lipnja, prihodi  trgovačkog društva su 15 posto bolji u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a ukupni rashodi su smanjeni za 25 posto. - Što se planova tiče i dalje ostaje suradnja s Kerekesh Teatrom, postavili smo novo dječje igralište, ponovno ćemo postaviti plavu zastavu, a razmišljamo o tome da organiziramo neku plažu za ljude s kućnim ljubimcima. U pregovorima smo s jednom firmom kojoj bi vozili gablece i to je prilično dobar posao - rekao je Arnautović i dodao kako i SummerFest sljedeće godine planiraju dići na višu razinu.

Dječje vodeno igralište i auto kamp

Što se pak tiče informacije o uređenju plaže koja zanima brojne građane, Čehok je rekao kako u rujnu kreću radovi na jednom jako kompleksnom zahvatu. - Do otprilike pola metra dubine vode mora se navući geotekstil i na to će doći šljunak tako da više neće biti mutno - rekao je gradonačelnik i rekao da se taj zahvat u Hrvatskoj baš i ne izvodi.

Što se pak ostalih najava tiče. u planu je i postavljanje dječjeg vodenog igrališta, ali i novi auto kamp.- Radni naziv bio bi neki ''Eko resort''. a za to pripremamo prijavu na europski fond. Govorimo o kampu koji bi bio u rangu četiri ili pet zvijezdica - najavio je Arnautović i dodao kako bi kamp na jezeru bio - pun pogodak.  

 

Komentari