međunarodni aeromiting

Atraktivan program uz Rafale i Krila Oluje uskoro na varaždinskom aerodromu

Objavljeno: 02.07.2024. 11:36

Zadnja izmjena: 02.07.2024. 11:36

Aeroklub Varaždin će 13. i 14. srpnja na varaždinskom aerodromu organizirati veliki međunarodni aeromiting - CIAV 2024.

Kako je istaknuo Robert Mišak, predsjednik Aerokluba Varaždin, u programu će sudjelovati, između ostalih, Rafale, Krila Oluje, nastupa Zoltan Veres, školsko - borbeni zrakoplov Galeb G-2, zatim MIG - 15, popularni „Fagot“ koji će doletjeti iz Poljske, a u programu će ove godine sudjelovati i Slovensko ratno zrakoplovstvo sa zrakoplovima PC - 6 Porter i PC - 9 M.

Suorganizatori ovogodišnjeg CIAV-a bit će Grad Varaždin i Varaždinska županija, a zrakoplovna priredba bit će organizirana pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske te Ministarstva obrane, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te Ministarstva turizma.

Ulaznice u prodaji

- Program ovogodišnjeg aeromitinga najavit će već u petak akrogrupa Krila Oluje, koja će nadletjeti Varaždin, a program u subotu i nedjelju počet će već u 9 sati - rekao je predsjednik Aerokluba Varaždin.

Ulaznice za ovu atraktivnu priredbu već su dostupne u pretprodaji na aplikaciji CoreEvent. Cijena dnevne ulaznice za odrasle je 14 eura, VIP ulaznica, u koju je uključen i toplo - hladni buffet i piće dobrodošlice, dostupna je po cijeni od 80 eura, djeca do 12 godina neće plaćati ulaznicu za ovu atraktivnu zrakoplovnu priredbu, a spoterske ulaznice koštat će 45 eura. Sve informacije o CIAV-u 2024. dostupne su na internetskoj stranici

Komentari