bajaga za naš portal

Bajaga uoči koncerta za eVaraždin: ''Svaka čast Čehoku, volio bih ga upoznati...''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.08.2018. 19:05

Zadnja izmjena: 17.08.2018. 19:08

Ovogodišnji Špancirfest svojim će koncertom na Starom Gradu danas otvoriti jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji Momčilo Bajagić Bajaga. Iza njega je 35 godina karijere, a nedavno je i izdao novi album ''U sali lom''.

Uoči koncerta Bajaga je najavio kako se repertoar na današnjem koncertu neće bazirati isključivo na predstavljanju novih pjesama, već će to biti presjek karijere.

- Bio je dobar koncert 2015. godine, ali mi se sada čini kao da smo u najboljoj formi ikad jer nedavno je bila i pulska Arena, ako i koncert na Exit te smo se spremili i napravili malo prošireni program - rekao je Bajaga.

Samo za naš portal, Bajaga se osvrnuo i na nedavne događaje u Varaždinu, odnosno na priopćenje Udruge 7. gardijske brigade PUMA da je njegov koncert uvredljiv za sve branitelje, ali i na izjavu gradonačelnika Čehoka kako ''Varaždin nije Karlovac''.

 - Čuo sam za to i puno hvala gradonačelniku i svaka mu čast. Moj stav i namjera nikada nije bilo da bilo koga vrijeđam. Ovdje smo svirali već dva puta na Špancirfestu i više puta u Varaždinu i uvijek je bilo fantastično i potrudit ću se i da večeras tako bude - rekao je Bajaga i dodao kako bi volio upoznati Čehoka i zahvaliti mu se na podršci.

 

Komentari