nije slučajnost

Na čelo turističke zajednice imenovan najveći kritičar gradonačelnice Varaždinskih Toplica

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.12.2020. 09:58

Zadnja izmjena: 03.12.2020. 09:58

Željko Bedeković novi je predsjednik Turističke zajednice Varaždinske županije, a na toj je funkciji zamijenio je predsjedavajuću Nataliju Martinčević.

Bedeković, po struci pravnik, predsjednik je Upravnog vijeća Specijalne bolnice u Toplicama, a široj javnosti poznat kao predsjednik Reformista u Varaždinskim Toplicama i pretendent na funkciju topličkoga gradonačelnika.

Iz Varaždinske županije njegovo imenovanje objasnili su kao ''logičan nastavak poticanja daljnjeg razvoja turizma i njegovog spoja s najvećom hotelsko-zdravstvenom institucijom u Županiji'', tj. Varaždinskim Toplicama.

Bio je jedan od prvih koji je napustio HNS u trenutku kada je potpisana koalicija s HDZ-om, a trenutno je najžešći kritičar gradonačelnice Varaždinskih Toplica. Kaže da bi "bez županijskih projekata Varaždinske Toplice bile - status quo". Za Dragicu Ratković kaže da nije riješila još ni komunalna pitanja.

- Kad na vlast u Toplicama dođu ljudi koji su neopterećeni ideologijama, ambiciozni i sposobni, znaju iskoristiti novac koji čeka u Fondovima, onda će i Varaždinske Toplice biti sasvim drugačije mjesto za život. I to nije nikakva floskula i prazna priča, to ćemo vrlo skoro imati prilike pokazati ako građani prepoznaju dobre namjere koje imamo - izjavio prije pola godine u intervjuu za eVaraždin.

Njegovo imenovanje zasigurno nije slučajnost...

Komentari