GOSPODARSKA ŠKOLA

Na cijepljenje u dvorani došao student ravno s ispita te župan sa svojom kćerkom

Objavljeno: 10.07.2021. 10:57

Zadnja izmjena: 10.07.2021. 11:51

U Varaždinskoj županiji drugi dan zaredom nema novih slučajeva zaraze, a odlična je vijest da je od jučer najmanje jednom dozom cijepljeno više od 50 % stanovnika starijih od 18 godina, točnije 68 941 stanovnik.

Među njima je 23-godišnji Bruno iz Ivanca, student građevine u Zagrebu, koji se jučer cijepio drugom dozom Pfizera na punktu u dvorani. Na cijepljenje je došao direktno s ispita. - Za ispit još ne znam kako će biti, ali cijepljenje je prošlo odlično. Odlučio sam se cijepiti prije svega zbog svojeg djeda i bake, kako bih njih zaštitio, zato što želim putovati, ali i radi samoga sebe i svojeg zdravlja – rekao je Bruno.

Punkt u sportskoj dvorani Gospodarske škole obišli su jučer župan Anđelko Stričak s kćerkom te njegova zamjenica, načelnica Županijskog stožera za civilnu zaštitu Silvija Zagorec, te su tom prilikom svima zahvalili na trudu i radu koji su rezultirali time da je procijepljen svaki drugi stanovnik Varaždinske županije stariji od 18 godina. 

- Vjerujemo da će se pozitivni trend nastaviti te da ćemo i dalje biti među najboljima u Hrvatskoj po procijepljenosti. U proteklih desetak dana održali smo niz sastanaka vezanih upravo uz cijepljenje, od načelnika i gradonačelnika, preko predstavnika mladih i studenata, pa do obiteljskih liječnika i ravnatelja osnovnih i srednjih škola. Uvjeren sam da rezultati neće izostati, a i dalje je otvoren poziv svima da se cijepljenje organizira i drugim lokacijama koje su pristupačnije građanima - rekao je Stričak.

Komentari