U tijeku su dogovori oko nastupa Marka Perkovića Thompsona u Varaždinu i to baš na Dan oslobođenja grada Varaždina, 22. rujna. Tu informaciju nam je danas za naš portal potvrdio i sam pjevač.

>> THOMPSON: 'Čehok nas je na zamolbu branitelja kontaktirao, biti će mi drago nastupiti u Varaždinu' 

Tako je Thompson za naš portal izjavio da je gradonačelnik Čehok kontaktirao njegov menadžment na zamolbu branitelja oko organizacije koncerta, a i o varaždinskom gradonačelniku Thompson je imao samo riječi hvale.

S obzirom da se pojavila glasina kako bi se taj koncert trebao održati u varaždinskoj Areni, odlučili smo doznati da li će Thompson nastupiti upravo ondje. 

- Vrlo rado bismo ugostili Thompsona u varaždinskoj Areni jer ga cijenimo kao izvođača, a pogotovo zato što još do sada nije imao koncert ovdje kod nas. Međutim, u ovom konkretnom slučaju, još nas do sada nitko nije kontaktirao vezano uz eventualni zakup dvorane - rekao je Neven Buljan, direktor Arene Varaždin.

Hoćemo li uskoro vidjeti i čuti Thompsona i to nakon otprilike 10 godina od njegovog posljednjeg nastupa u Varaždinu, zasigurno ćemo saznati uskoro. Zadnji put je naime, nastupio 2007. godine u varaždinskom Graberju, a s Čehokom se kako je i sam izjavio upoznao 2002. godine na koncertu koji se bio održao kraj varaždinske carinarnice. 

Komentari

30.08.2017. 20:14h Zadnja izmjena: 30.08.2017. 20:15

Foto: facebook