nova investcija u varaždinu?

Čehok komentirao američku najavu investicije za rješavanje bala - evo što je rekao

Nakon što je američki biznismen Rick Santorum u razgovoru za Jutarnji list rekao kako će upravo u Varaždinu u partnerstvu s C.I.O.S-om upotrijebiti novu tehnologiju obrade otpada, za komentar smo pitali i gradonačelnika Ivana Čehoka.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.10.2018. 13:38

Zadnja izmjena: 13.10.2018. 13:51

Foto: Arhiva

Nakon što je američki biznismen Rick Santorum u razgovoru za Jutarnji list rekao kako će upravo u Varaždinu u partnerstvu s C.I.O.S-om upotrijebiti novu tehnologiju obrade otpada, odnosno pretvaranje otpada u gorivo za proizvodnju energije i tako se riješiti bala, za komentar smo pitali i gradonačelnika Ivana Čehoka.

Amerikanac Rick Santorum poručio: ''Ukloniti ću bale iz Varaždina!"

Prema njegovim riječima, Jeffory Blackard, vlasnik tvrtke Blackard Global Inc koji je i pozvao Santoruma u Hrvatsku, bio je na sastanku u Gradu i tom je prilikom prezentirao tehnologiju izrade briketnog ugljena od otpada, ali i napomenuo kako bi uz MBO gradili još jednu tvornicu. 

-Mi smo rekli da smo zainteresirani za tu inovaciju, no mi u međuvremenu nismo uspjeli raščistiti na koji način ući u vlasništvo MBO-a - rekao je Čehok i dodao kako sada Amerikanci pregovaraju sa sadašnjim vlasnikom te kako je svaka investicija u Varaždinu dobrodošla.

 

 

 

Komentari