Tradicionalni obilazak

Čehok na novogodišnje jutro sa zamjenicima posjetio dežurne gradske službe

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je zajedno sa svojim zamjenicima Zlatanom Avarom i Sandrom Malenicom posjetio neke od dežurnih službi u gradu Varaždinu.
Objavljeno: 01.01.2020. 14:47

Zadnja izmjena: 01.01.2020. 14:47

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je zajedno sa svojim zamjenicima Zlatanom Avarom i Sandrom Malenicom posjetio neke od dežurnih službi u gradu Varaždinu.

U Općoj bolnici Varaždin gradonačelnik je ravnatelju bolnice Nenadu Kudeliću, uručio donaciju od 30 tisuća kuna za pokriće troškova nabavke rino-laringo-fiberskopa, odnosno kamere s optičkim vlaknom za potrebe Odjela za otorinolaringologiju.

- Donacijom će se kupiti uređaj koji je prijeko potreban otorinolaringologiji. Grad Varaždin tijekom godine izdvaja i veća sredstva potrebna za nabavku opreme i edukaciju liječnika jer bez dobre opreme i educiranih liječnika nema zdravstvene zaštite i zdravstvene sigurnosti za naše sugrađane. – rekao je gradonačelnik prilikom urušenja donacije.

Nakon posjete bolnici, gradonačelnik se sa zamjenicima uputio u Policijsku upravu varaždinsku gdje ga je dočekao načelnik PU varaždinske, Predrag Benčić sa svojim suradnicima. Načelnik je naglasio kako je novogodišnja noć protekla mirno, sa zadovoljavajućim stanjem javnog reda i mira i općim stanjem sigurnosti. 

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Varaždin gradonačelnika je dočekao zapovjednik Ivica Labaš s dežurnim pripadnicima vatrogascima. Oni su u novogodišnjoj noći imali jednu intervenciju, a u pitanju je bio manji požar balkona. 

Komentari