reakcije na koncert

Čehok: ''Ne bih dopustio Brenin koncert u Varaždinu kad bih o tome odlučivao''

Lepa Brena dva je dana zaredom nastupala u rasprodanoj zagrebačkoj Areni, a na koncertu je izvela svoje najveće hitove koje je publika pjevala uglas s popularnom pjevačicom.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.12.2019. 08:37

Zadnja izmjena: 19.12.2019. 09:14

Lepa Brena dva je dana zaredom nastupala u rasprodanoj zagrebačkoj Areni, a na koncertu je izvela svoje najveće hitove koje je publika pjevala uglas s popularnom pjevačicom.

Također, Brena je u Zagrebu izvela i pjesmu ''Jugoslovenka'', pjesmu koja je objavljena 1989. godine, a sudeći prema videu iz Arene, publika je pjesmu znala - od riječi od riječi. Povodom Breninog koncerta u Zagrebu na svojem se Facebook profilu oglasio i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i iznio svoje mišljenje.

- Ne, ne bih dopustio koncert Lepe Brene u Varaždinu kad bih o tome odlučivao. Nemam ništa protiv glazbenih ukusa, ali imam protiv bezukusa. Ali ne bih organizirao ni sučeljavanje kandidata... - poručio je Čehok. 

Inače, dva koncerta su u nedavnoj povijesti izazvala kontroverze u Varaždinu - Thompsonov koncert u studenom 2017. godine kada je u Areni nastupao povodom obilježavanja 25. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade te Bajagin koncert na prošlogodišnjem Španciru. Gradonačelnik je Thompsona pozvao da nastupi i prilikom dočeka Zlatka Dalića, dok je za Bajagin koncert izjavio:

- Ništa posebno. Bajaga je nastupao dva puta u osam godina u Varaždinu. Nismo nikada imali protivljenja tom nastupu, niti negativne reakcije. Vjerojatno je to jeka onoga što se dogodilo u Karlovcu, ali Karlovac nije Varaždin - rekao je Čehok.

Thompsona je podržao riječima: - "Dok sam ja gradonačelnik, Čavoglave će se pjevati u Varaždinu".

Gradonačelnik u VIP loži na koncertu Bajage u Varaždinu

U VIP loži na koncertu Thompsona u Varaždinu

Komentari