varaždinska županija

Čestitka župana Stričaka i njegove zamjenice povodom Božića

Objavljeno: 24.12.2021. 10:49

Zadnja izmjena: 24.12.2021. 10:49

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec povodom blagdana upućuju čestitke građanima:

Uoči Božića je Županijska palača zasjala je u posebnom sjaju: na najvećem adventskom kalendaru na pročelju povijesne palače otkrivene su 24 slike koje su dječjih ruku djelo.

- Božić je duboko utkan u našoj tradiciji kao istinski obiteljski blagdan. Iza nas je još jedna izazovna godina koja nam je pokazala da su upravo obiteljske vrijednosti temelj našega društva, stoga ih trebamo njegovati i dalje prenositi našim mladima. Vrijeme u kojem slavimo Božić prilika je da činimo dobro, dijelimo suosjećanje i razumijevanje. Neka vaša srca ispuni radost Božića, a vaše domove mir, nada, veselje i ljubav – poželjeli su župan Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec svim žiteljima Varaždinske županije.

Podsjetimo da su autori slika koje krase adventski kalendar na Županijskoj palači varaždinski osnovnoškolci, učenici Centra za odgoj i obrazovanje te polaznici Društva Naša djeca Varaždin. Na taj način se Županija uključila u obilježavanje jubileja, 70. rođendana Društva Naša djeca, koje svih tih desetljeća okuplja najmlađe i potiče njihovu kreativnost na brojnim područjima.

Osim u pročelju palače, građani su u adventskoj čaroliji uživati mogli i u ukrašenom dvorištu Županijske palače, koje je time postalo omiljena kulisa za fotografiranje i snimanje vlastite razglednice te kreiranje nezaboravnih uspomena.

Komentari