5 mjeseci nakon zatvaranja

Cinestar počinje s radom u četvrtak, 20.kolovoza!

Objavljeno: 11.08.2020. 12:03

Zadnja izmjena: 11.08.2020. 12:15

Blitz-CineStar otvara svoja kina od 20. kolovoza – velika je to vijest za sve ljubitelje kina koji će već tjednima iščekuju datum otvorenja jer je odlazak u kino jedan od omiljenih oblika zabavnog i kulturnog života.

Najveći kinoprikazivač otvorit će napokon svoje dvorane nakon što je jučer Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz suradnju s Ministarstvom kulture i medija RH i Blitz-CineStarom, pripremio odgovarajuće preporuke za poslovanje multipleks kina koje sigurnost posjetitelja i zaposlenika stavljaju na prvo mjesto i tako omogućuju opušteno uživanje u filmovima.

Kapacitet dvorana bit će limitiran, a on line sustav prodaje ulaznica i blagajne će automatski blokirati prodaju jednog sjedala između dvije različite grupe gledatelja. Na taj će način posjetitelji koji žele i kupuju ulaznice zajedno, moći i sjediti zajedno, ali će od prvih susjeda biti odvojeni praznim sjedalom lijevo i desno. Također među ostalim, CineStar vodi računa i o rasporedu projekcija radeći veće razmake između početaka i završetaka filmova, kako bi se smanjio broj potencijalnih posjetitelja u lobbyjima gdje je preporuka fizičke distance 1.5 metar

Komentari