željeznički kolodvor varaždin

Foto - Čitatelj se žali: Nastanili su se na terasi nekadašnjeg kafića, piju, tuku se i oštećuju automobile

Inače, poznato je da je varaždinski željeznički kolodovor nerijetko poprište nereda i kažnjivih djela, a još je prije nekoliko godina pokrenuta inicijativa vezana uz mogućnost organiziranja policijskog nadzora na željezničkom kolodovru....
Objavljeno: 25.06.2022. 09:17

Zadnja izmjena: 25.06.2022. 10:21

U redakciju nam se javio čitatelj koji je htio upozoriti javnost na problem s kojim se susreću građanima koji svakoednevno putuju i prolaze kroz željeznički kolodovor, a svoje je tvrdnje potkrijepio i fotografijama.

Naime, kako tvrdi naš čitatelj, na kolodovoru postoje problemi s problematičnim osobama koji su se nastanili na terasi nekadašnjeg kafića u prizemlju zgrade iza Žuja bara.

- Piju ispred željezničke cijele dane, maltretiraju putnike, kupce u dućanu, ljude koji dolaze na bankomat, uriniraju po kutevima zgrada, tuku se navečer, oštećuju aute, a policija ne reagira - napisao je čitatelj.

Inače, poznato je da je varaždinski željeznički kolodovor nerijetko poprište nereda i kažnjivih djela, a još je prije nekoliko godina pokrenuta inicijativa vezana uz mogućnost organiziranja policijskog nadzora na željezničkom kolodovoru. Uz to, Policijska uprava pokrenula je inicijativu prema Gradu Varaždinu za postavljanje video nadzora na prostoru kolodvora, kako bi se kontinuirano nadzirala ova lokacija. 

 

Komentari