lijepa gesta

FOTO: Fine'sa Grupa darivala sretnu obitelj koja je dobila trojčeke - donosimo i njihove fotografije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.12.2020. 11:17

Zadnja izmjena: 09.12.2020. 11:19

Foto: Dino Možek

Andreji i Zoranu Kumriću iz Grede ove je godine pokucalo trostruko veselje na vrata – Dino, Dorijan i Mateo stigli su na svijet prvog rujna.

Kao što smo već pisali, cijela obitelj bila je nemalo iznenađena dolaskom troje sinova, naročito iz razloga što je mogućnost za to prirodnim putem jako mala. Iznenađeni su, stoga, bili i liječnici, ali i cijeli poslovni sustav Fine'sa Grupe u kojem ponosni otac Zoran radi.

Obitelj Kumrić ovih dana posjetio je i predsjednik uprave obućarske kompanije Fine'sa Grupe, Josip Šumečki, koji je sretnoj velikoj obitelji povodom rođenja troje mališana i božićnih blagdana donio poklone.

Obućarska kompanija Fine'sa Grupe, u kojoj je Zoran zaposlen, zapošljava više od 260 ljudi i jedan je od većih poslovnih sustava u ivanečkom kraju. Predsjednik uprave mladoj obitelji prenio je čestitke svih zaposlenika, a ponosna majka Andreja i njemu je ispričala kako je to dobiti troje mališana odjednom.

- Moram priznati da najprije nismo vjerovali, a onda smo se bojali kako će proći cijela trudnoća. Na kraju je sve bilo u najboljem redu, jedino što su mališani neko vrijeme proveli u inkubatoru – rekla je Andreja.

Donosimo vam i fotografije ove prekrasne obitelji:

Komentari