dolaze 'location manageri'

Filmove na kojima je radio sigurno ste gledali, a za oko mu je sada zapeo Varaždin

Tijekom njihovog posjeta organizirat će se prezentacija grada Varaždina i Varaždinske županije te je predviđeno stručno vođenje po gradu Varaždinu radi predstavljanja zanimjivih lokacija kao potencijalnih filmskih kulisa....

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.10.2022. 11:37

Zadnja izmjena: 07.10.2022. 11:38

U srijedu, 12. listopada 2022. godine u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina gradonačelnik Neven Bosilj sa suradnicima primit će troje svjetskih filmskih „location managera“.

Riječ je o stručnjacima iz Velike Britanije, Njemačke i Kanade zaduženim za pronalaženje najboljih mogućih lokacija koje će poslužiti kao kulise za snimanje filmova, serija, reklama i sl.

U Varaždinu će boraviti Markus Bensch, Location Manager (LMGI) / ‘Bourne Supremacy’, ‘Bridge of Spies’, ‘Enemy at the Gates’, zatim Harriet Lawrence, Location Manager (LMGI) / ‘My Cousin Rachel’, ‘The Death of Stalin’, ‘The Hole’ i John Rakich, President of LMGI / ‘American Gods’, ‘Pixels’, ‘Hemlock Grove’, ‘Shadowhunters’ koji je ujedno i predsjednik svjetske udruge location managera.

Tijekom njihovog posjeta organizirat će se prezentacija grada Varaždina i Varaždinske županije te je predviđeno stručno vođenje po gradu Varaždinu radi predstavljanja zanimjivih lokacija kao potencijalnih filmskih kulisa.

Ovaj posjet organizirao je Filmski ured Varaždin kojim upravlja Pučko otvoreno učilište Varaždin u suradnji s Gradom Varaždinom i Turističkom zajednicom Grada Varaždina.

Komentari