poruka ravnatelja

Damir Poljak: Zahvaljujem svim djelatnicima što i svoje slobodno vrijeme žrtvuju kako bi pomogli drugima

Objavljeno: 24.12.2021. 13:54

Zadnja izmjena: 24.12.2021. 15:23

Već gotovo dvije godine živimo s koronavirusom, odnosno bolesti covid-19 koja je uvelike promijenila živote sviju nas. Na prvoj su „borbenoj crti” sve to vrijeme zdravstveni i nezdravstveni djelatnici koji ulažu nadljudske napore u spašavanje života oboljelih.

Opća bolnica Varaždin svakodnevno prati broj novooboljelih u Varaždinskoj županiji, organiziraju se kako bi što uspješnije zbrinuli covid-19 pacijente, ali i omogućili nesmetano odvijanje potrebnih dijagnostičko-terapijskih postupaka, kao i operativnih zahvata.

- Dobra organizacija, ali prije svega odgovornost, nesebičnost i veliki trud naših djelatnika koji su posebno došli do izražaja u ovo vrijeme pandemije, omogućili su da u našoj bolnici svi pacijenti dobiju potrebnu skrb na najvišoj trenutno mogućoj razini. Stoga svim djelatnicima od srca zahvaljujem na svemu što svakodnevno rade, ulažući enormne napore kako bismo svi zajedno što bolje odgovorili na pandemiju – rekao je ravnatelj OBV Damir Poljak.

- Ni ove blagdane mnogi od naših djelatnika neće moći provesti uz svoje obitelji i prijatelje, ali nadam se da ćemo uskoro pobijediti covid i vratiti se normalnom životu. Svim našim zaposlenicima od srca želim sretan i blagoslovljen Božić i zahvaljujem na svemu što su dosad učinili kako bi varaždinska bolnica mogla funkcionirati i pružati kvalitetne usluge svojim korisnicima. Hvala im što i svoje slobodno vrijeme žrtvuju kako bi pomogli drugima, svakodnevno nesebično dajući sve od sebe. Izdržimo zajedno i nadajmo se boljoj, mirnijoj i zdravijoj 2022. godini – poručio je ravnatelj Poljak.

Komentari