SAVJETOVANJE ZA ŽENE

Dan žena obilježiti će ženski poduzetnički klub, evo programa

Objavljeno: 14.02.2023. 08:48

Zadnja izmjena: 15.02.2023. 11:26

U susret Danu žena, Ženski poduzetnički klub iz Varaždina održat će u subotu 4. ožujka u prostorijama hotela Park Boutique Varaždin konferenciju pod nazivom „Žene za ženu" s početkom u 10 sati.

Konferencija "Žene za ženu" je prva konferencija u Varaždinu osmišljena za osnaživanje i umrežavanje žena koje trebaju podršku jedna druge kroz prizmu ravnoteže privatnog i poslovnog aspekta, ali i podrška da u stvarima koje su naumile nikada nisu same. Tako će se održati konferencija sa sloganom „Za zajednicu žena u kojoj mogu biti prava ja“ na čijem panelu će sudjelovati sedam poduzetnica Jasmina Hadela, Jasenka Čerin, Maja Bilušić, Jasna Škiljan, Antonela Brajković Cesar, Marijana Mikulić Škrinjar i Martina Hranj.

Kroz panel teme, žene će moći čuti nekoliko aktualnih tema koje im mogu pomoći u izgradnji vlastitog poslovanja, ali i primjera i savjeta poduzetnica kako su izgradile svoj put. Karte su u pretprodaji do 20. veljače po cijeni od 49 eura, dok je redovna cijena 55 eura, putem internetske stranice Entiro. U cijenu su uključeni radni materijali, osvježenje tijekom stanke za kavu te poklon vrećicu sponzora u vrijednosti od 50 eura, a za kraj će se održati i tombola. 

Komentari