privremeno zatvaranje

Danas će se zbog povorke maškara zatvoriti dio jedne 'glavne' ceste do Varaždina

Objavljeno: 11.02.2023. 08:53

Zadnja izmjena: 11.02.2023. 08:53

U subotu, 11. veljače s početkom u 15 sati, u organizaciji Udruge maškara "Petrajski kurent" iz Petrijanca, održat će se povorka maškara pod nazivom "Fašnik u Petrijancu", ulicom Vladimira Nazora u Petrijancu.

Start povorke je u Družbincu kod Vatrogasnog doma, a cilj kod Osnovne škole Petrijanec. Na istoj se očekuje oko 250 sudionika iz Hrvatske i susjednih država. Radi nesmetanog odvijanja povorke, u vremenu od 15 do 17 sati, privremeno će se zatvoriti za promet vozila dio ulice Vladimira Nazora u Petrijancu,  a isto se neće odnositi samo na stanare dijela ulice Vladimira Nazora od raskrižja s Novoveškom ulicom do raskrižja sa Zelendvorskom ulicom.

U navedeno vrijeme, dionica državne ceste D-2, zatvorit će se za promet vozila u oba smjera, a promet će se odvijati obilazno: Novoveška ulica - Nova Ves Petrijanečka - ŽC101 - Zelendvorska ulica. Iz policije mole sudionike u prometu da u navedeno vrijeme poštuju privremenu signalizaciju te se pridržavaju uputa policijskih službenika koji će osiguravati navedenu manifetaciju.

Komentari