30 točaka dnevnog reda

Danas se održava posljednja sjednica Gradskog vijeća prije ljetne stanke, evo o čemu će se glasovati

Gradsko vijeće vraća se u obnovljenu Gradsku vijećnicu - vijećnici će tako sjediti za okruglim stolom s mikrofonima te će sa svojih mjesta moći diskutirati i glasovati...
Objavljeno: 11.06.2024. 08:18

Zadnja izmjena: 11.06.2024. 08:19

Danas s početkom u 15 sati u varaždinskoj Gradskoj vijećnici održava se deveta po redu sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina.

Kako su istaknuli gradonačelnik Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki prilikom najave sjednice, nakon dugo vremena gradsko vijeće vraća se u obnovljenu Gradsku vijećnicu. Vijećnici će tako sjediti za okruglim stolom s mikrofonima te će sa svojih mjesta moći diskutirati i glasovati. Isto tako, vijećnike čeka i novi digitaliziran sustav koji će olakšati glasanje i rasprave.

- Ukupno je 30 točaka od kojih su neke tehničke naravi, a neke iznimno važne za funkcioniranje grada. Na dnevnom redu je i informacija o provedbi sanacije odlagališta Brezje, gdje će gradonačelnik izvijestiti vijećnike o dinamici sanacije odlagališta i cjelokupnom napretku samog projekta. Isto tako, kao što smo najavili na dnevnom redu će se naći odluka o prodaji po povoljnijim uvjetima građevinskog zemljišta u Gornjem Kućanu kako bismo uistinu pomogli mladima koji se žele osamostaliti - rekao je tada Lukavečki.

Komentari