obavijest

Danas u Sračincu veliki fašnik, organizira se privremena regulacija prometa

Objavljeno: 27.01.2024. 08:43

Zadnja izmjena: 27.01.2024. 09:43

Foto: Arhiva

Danas s početkom u 14.00 sati održat će se „8. Međunarodni fašnik u Sračincu 2024“. Mjesto starta povorke je u Sračincu, u Varaždinskoj ulici kod Osnovne škole Sračinec, dok se cilj povorke nalazi u Sračincu, u Varaždinskoj ulici kod „Doma kulture Sračinec “, a Policijska uprava varaždinska provodit će posebnu regulaciju prometa. 

Kako navode iz PU varaždinske, u vremenu od 14 do 17 sati biti će privremeno zatvoren za promet vozila dio Varaždinske ulice (D2) i dio Dravske ulice (ŽC) u Sračincu, a isto se neće odnositi samo na stanare dijela Varaždinske ulice od raskrižja s Ulicom kralja Tomislava do raskrižja s Ulicom Đure Kuhara i dijela Dravske ulice od raskrižja s Varaždinskom ulicom do raskrižja s Ulicom Vilka Novaka.

U navedeno vrijeme, promet na državnoj cesti D2 će se odvijati obilazno za oba smjera kretanja vozila najveće dopuštene mase do 5 tona i autobuse kroz sljedeće ulice mjesta Sračinec; Ulica kralja Tomislava - Zelendvorska ulica - Ulica Ljudevita Gaja - Ulica Đure Kuhara - Vrtnom ulicom - Ulicom Vilka Novaka. Promet teretnih vozila najveće dopuštene mase iznad 5 tona bit će preusmjeren na semaforiziranom raskrižju u Hrašćici i na raskrižju s kružnim tokom prometa u Gornjem Vratnu na alternativni pravac; JZO - Gojanec - DC 35 - Greda - ŽC 2029 - Vinica - Donje Vratno i obratno.

Komentari