započela testiranja

Zanima vas koliko zaposlenika OB Varaždin se cijepilo? Ovo je odgovor...

Na više radilišta organizirani su punktovi gdje se provode testiranja, a određeni su i ljudi odgovorni za provođenje te aktivnosti...
Objavljeno: 05.10.2021. 08:52

Zadnja izmjena: 05.10.2021. 09:29

Foto: Arhiva

Od jučer vrijedi obveza covid potvrda za zaposlene u zdravstvu i sustavu socijalne skrbi, a usprkos prosvjedima u Zagrebu, u Varaždinu nije bilo incidenata.

Kako prenosi RTL.hr, bolnice u Varaždinu i Čakovcu uvođenje obaveznih covid potvrda u zdravstveni sustav dočekale su spremne te nije bilo incidenata vezanih uz djelatnike koji su odbijale predočiti svoju covid potvrdu. Obnašatelj dužnosti ravnatelja varaždinske bolnice Damir Poljak za RTL je rekao kako, od ukupno 1869 zaposlenika varaždinske Opće bolnice, njih je 1.405 cijepljeno te imaju covid potvrde, dok se ostalih 167 djelatnika mora testirati. 

- Na više radilišta organizirali smo punktove gdje provodimo testiranja, odredili smo ljude koji su odgovorni za provođenje tih aktivnosti i danas smo testirali one ljude koji su došli u smjenu - rekao je Poljak te dodao kako su tijekom protekle nedjelje testirana 153 djelatnika od kojih nijedan nije bio pozitivan na koronavirus.

Komentari