prijavite se

Dođite na predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanje u Županijsku komoru Varaždin

Objavljeno: 23.02.2024. 10:07

Zadnja izmjena: 23.02.2024. 10:07

Foto: Ilustracija

HGK Županijska komora Varaždin u suorganizaciji s HZZ -Područnim uredom Varaždin za predstavnike poduzeća organizira prezentaciju aktualnih mjera aktivne politike zapošljavanja koja će se održati u četvrtak, 29. veljače s početkom u 10 sati u dvorani u HGK Županijskoj komori Varaždin.

Mjere aktivne politike zapošljavanja će prezentirati Romana Kostanjevec, savjetnica Odjela za mjere aktivne politike zapošljavanja, dok će sustav vaučera za obrazovanje predstaviti Marina Ostrun, savjetnica Odsjeka za rad s poslodavcima Područnog ureda Varaždin.

- Tijekom prezentacije moći ćete dobiti odgovore na pojedinačna pitanja vezana uz korištenje potpora odnosno vaučera.   Naglasak na predstavljanju aktivnih mjera za zapošljavanje bit će na zelenim i digitalnim potporama.  Sudjelovanje je besplatno, a prijava za sudjelovanje obavezna je putem portala DIGITALNA KOMORA - prijava najkasnije do srijede, 28. veljače do 12 sati - ističu iz HGK.

Za pristupanje poveznici prijave putem Digitalne komore trebate biti registrirani na platformu Digitalna komora. Na sljedećoj poveznici se nalaze upute za registraciju na Digitalnu komoru.

- Za pravilnu prijavu potrebno je povezati se sa poslovnim subjektom u ime kojeg se prijavljujete. Za dodatne informacije i pomoć oko registracije, stojimo na raspolaganju na telefonu broj 042 405 480 - dodaju iz HGK.

Komentari