počinje težak zadatak

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO Ovo je novi direktor Aquacitya!

Pred novim direktorom je težak zadatak stabilizirati poslovanje Aquacitya, ali učiniti i značajne razvojne iskorake kako bi sustav mogao biti likvidan tijekom cijele godine – u tolikoj mjeri da preostane i za investicije...
Objavljeno: 27.02.2019. 09:46

Zadnja izmjena: 27.02.2019. 09:53

Ekskluzivno doznajemo ime novog direktora Aquacitya, izabranog na natječaju na koji je prema našim saznanjim pristiglo sedam zamolbi, od čega četiri valjane.

>>Raspisan natječaj za (novog) direktora Aquacitya - dio zaposlenih zimi će se "seliti"

Za novog direktora Aquacitya izabran je dosadašnji direktor hrane i piće Hotela Njivice, 45-godišnji Emir Arnautović iz Varaždina. Arnautovićeva karijera uz Hotel Njivice vezana je u posljednjih pet godina, a prethodno je kraće vrijeme iste poslove obavljao u dubrovačkom Importanne Resortu. Za domaći kraj vežu ga poslovni angažmani u periodu od 2005. do 2009. godine, kada je Arnautović bio zamjenikom generalnog direktora Toplica Sveti Martin, predsjednik uprave Congame i generalni direktor Coning Grupe (Hotel Trakošćan i dr.).  U Toplice Sveti Martin Arnautović je došao s mjesta generalnog direktora Ros Maris Internationala na Otoku Rabu, a radio je i kao zamjenik generalnog direktora u rovinjskom Jadran turistu (današnja Maistra), te direktor hrane i pića u dubrovačkom Hotelsko Turističkom Centru Babin Kuk.

>>Čehok o Ritzu: ''Gradonačelnik je dužan raditi u interesu grada i gradske imovine''

Težak zadatak

Pred Arnautovićem je težak zadatak stabilizirati poslovanje Aquacitya, ali učiniti i značajne razvojne iskorake kako bi sustav mogao biti likvidan tijekom cijele godine – u tolikoj mjeri da preostane i za investicije, koje trenutno ne bi bile moguće bez izravnog ulaganja Grada Varaždina. Arnautoviću bi u tome trebalo pripomoći preuzimanje upravljanja dosadašnjim „Ritzom“, ali i nekim drugim ugostiteljskim objektima smještenim u gradskim prostorima. Upravo za ovo posljednje za očekivati su žestoke reakcije političke oporbe, te je SDP već za danas sazvao medijsku konferenciju u „Ritzu“. Gradonačelnik Ivan Čehok glede toga je, pak, izjavio kako dužan raditi u interesu grada i gradske imovine.

Komentari