ekskluzivno doznajemo

GARDEN FESTIVAL NA DRAVSKIM BAZENIMA U tijeku pregovori za 24 sata ludog partijanja na dvije pozornice

Nikad viđeni festival na ovim prostorima, u velikoj produkciji i sa svjetskim izvođačima uskoro bi trebao doći u Varaždin!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.02.2019. 13:28

Zadnja izmjena: 27.02.2019. 15:57

Foto: Viktor Hranić

Nikad viđeni festival na ovim prostorima, u velikoj produkciji i sa svjetskim izvođačima uskoro bi trebao doći u Varaždin!

Naime, danas je Nick Colgan, vlasnik brenda Garden posjetio naš grad te se tom prilikom susreo s gradonačelnikom Ivanom Čehokom i posjetio Turističku zajednicu, a sve u prisustvu Roberta Magića čija bi tvrtka Show Concept trebala u Varaždinu trebala organizirati The Garden festival! 

Kako nam je Magić objasnio, festival bi se trebao održati 22.lipnja na dravskim bazenima i trajao bi 24 sata, sve na dvije pozornice i neizostavnu elektronsku glazbu. - Ovo je jedan ogroman dobitak za Varaždin, pogotovo ako znamo da 40000 britanskih turista dolazi u Hrvatsku na njihov festival. - rekao nam je Magić i dodao kako ovakav festival u našim krajevima još nije viđen.

Nick Colgan za naš portal rekao je kako su mu prvi dojmovi odlični te kako su dravski bazeni izvrsna lokacija za ovaj festival. - Već sam bio u Varaždinu, poznajem Roberta dugo vremena i mislim da grad ima savršenu geografsku poziciju za napraviti ovakav festival - rekao nam je Nick i dodao kako će se repertoar na festivalu prilagoditi ljudima i njihovom raspoloženju.

Komentari