Lovio ribe

Potresna ispovijest Varaždinca koji je na akumulacijskom jezeru kod Žabnika pronašao leš nepoznate ženske osobe

Objavljeno: 04.06.2016. 16:09

Zadnja izmjena: 05.06.2016. 14:04

Foto: Slaven Jagačić

Izvijestili smo da je na akumulacijskom jezeru kod Žabnika pronađeno tijelo nepoznate ženske osobe, a sada donosimo kratku priču Varaždinca Slavena Jagačića koji je ujedno i pronašao leš.

>>U akumulacijskom jezeru kod Žabnika pronađeno tijelo nepoznate osobe

Naime, Jagačić inače strastveni ribič svoje slobodno vrijeme vrlo često provodi na Dravi i akumulacijskom jezeru te rijeke. Tako se u 8 sati u subotu zaputio na ribolov.

Treći put naišao na leš

- Pecao sam somove, odmarao dušu i tijelo te u jednom trenutku oko 20 metara od čamca zagledao leš ženske osobe - rekao nam je Slaven istaknuvši da nije bio nimalo uplašen.

- Inače, vrlo često sam na Dravi i ovo je već treći leš na koji sam naišao na rijeci pa nisam bio izvan sebe. Riječ je o mlađoj ženskoj osobi koja je na sebi imala samo gaćice i grudnjak - istaknuo je Jagačić koji je ubrzo pozvao vatrogasce i policiju.

Vatrogasci i policija ubrzo su leš iznijeli na obalu. Tijelo je prevezeno na patologiju, gdje će se identificirati te obaviti obdukcija.

Podsjetimo, policija još od 30. svibnja traga za 18-godišnjakinjom koja je ušla derivacijski kanal rijeke Drave na predjelu zvanom „Mali Prelogi“ pa je potraga za njom, iako još nema službene potvrde, vrlo vjerojatno završena.

Komentari