doznajemo

eTV - Postoji dobar razlog zašto ćete Baby Lasagnu gledati samo na Španciru u skorije vrijeme

Na ovogodišnjem Špancirfestu, koji će se održavati od 23. kolovoza do 1. rujna,  jedan od glavnih headlinera bit će hrvatski predstavnik na Euroviziji – Baby Lasagna i to u utorak, 27. kolovoza, potvrdili su nedavno iz Turističke zajednice Grada Varaždina...
Objavljeno: 13.06.2024. 12:02

Zadnja izmjena: 13.06.2024. 12:02

Foto: Arhiva/Facebook

Na ovogodišnjem Špancirfestu, koji će se održavati od 23. kolovoza do 1. rujna,  jedan od glavnih headlinera bit će hrvatski predstavnik na Euroviziji – Baby Lasagna i to u utorak, 27. kolovoza, potvrdili su nedavno iz Turističke zajednice Grada Varaždina. Gradonačelnik Neven Bosilj u našem eTV studiju ukratko je ispričao kako je došlo do sklapanja ugovora te zašto Purišić ne nastupa u okolici Varaždina.

Kako je istaknuo, nakon Dore njegov stav, kao i stav TZ Grada Varaždina bio je da će Marko Purišić biti zvijezda Eurosonga te kako je prioritet sklopiti ugovor s njime.

- Mi smo sklopili taj ugovor. Vidite sad da Marko Purišić svira po Beču, Berlinu i to zato jer ne može zbog našeg ugovora svirati ovdje u okolici. Prvi pravi veliki nastup bit će ovdje u Varaždinu i on će pružiti podršku našim mladim varaždinskim bendovima koji će mu biti predgrupa. Očekujem da će to biti jedan od glavnih headlinera. Sljedećeg tjedna ćemo predstaviti kompletni program Špancirfesta koji je gotov.

'Program kao i svake godine - odličan'

Prije pravog ljeta i Špancira, posjetitelji mogu uživati u programu 'Ljeta u Varaždinu' u sklopu kojeg se ovog vikenda održava 'Festival varaždinskih dvorišta'.

- Pozivam Varaždince da ovu subotu i nedjelju, nadam se da će biti lijepo vrijeme, obiđu 18 varaždinskih dvorišta. U svakom od njih će biti puno radionica, raznih ostalih manifestacija. Atrij Gradske vijećnice bit će otvoren sugrađanima i gostima, a tamo će se predstaviti Nikola Vudrag i Paola Banić. Nakon toga imamo presicu za Špancirfest i onda ćemo objaviti kompletan program koji će biti kao i svake godine odličan – najavio je Bosilj.

Komentari