infrastruktura

Evo koje ulice će biti dovršene do kraja godine u Varaždinu

Objavljeno: 03.12.2023. 08:37

Zadnja izmjena: 03.12.2023. 08:54

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj tijekom Gradske sjednice odgovorio je na pitanje Lovre Lukavečkog, vijećnika SDP-a, o planovima za obnavljanje ulica do kraja godine.

Lukavečki je istaknuo kako je dovršena ulica Tina Ujevića.

- Kakva je dinamika do kraja godine? Koje ulice građani mogu očekivati da će biti dovršene i koje su u planu, točnije, koje se projektiraju? – pitao je.

Bosilj je istaknuo kako je u proljeće dovršen i Habdelićev trg te Ulica Vatroslava Lisinskog. Dodao je kako bi u roku od desetak dana trebala biti završena Ulice Baruna Trenka te Ulica Irme Gorzo.

- Ovaj grad nije imao proračun pet mjeseci. Imati ćemo određeni višak prihoda ove godine, ali to će se sve potrošiti zato što će se završavati i Ulica Irme Gorzo, Istarska, Omladinska u Kućan Marofu, Dućanska...Novci će se svi potrošiti. Mi smo uspjeli potrošiti praktički 90 posto proračuna u šest mjeseci. Postoje nekakvi natpisi kojima netko pokušava dokazati da se nije radilo, radilo se. Gotovo cijeli plan koji smo imali ove godine uspjet ćemo završiti i to početkom iduće – zaključio je.

Komentari