donosimo detalje

Treći adventski vikend u Varaždinu donosi bogat program, evo što nas sve očekuje

Uz to, ispred Katedrale, u 18 i 30 sati zapalit će se treća adventska svijeća, a događanje će popratiti nastup Zbora Katoličke osnovne škole 'Uršuline zvjezdice'...
Objavljeno: 14.12.2023. 08:21

Zadnja izmjena: 14.12.2023. 08:27

Foto: Arhiva

Treći adventski vikend u Varaždinu donosi bogat program raznovrsnih sadržaja, a u navedenom će uživati i mlađi i stariji posjetitelji. 

Svi posjetitelji svoje slobodno vrijeme provodit će, uz nastavno navedene događaje, na klizalištu i ostalim popratnim sadržajima te će imati prilike kušati ovogodišnju adventsku ponudu na Franjevačkom trgu i Trgu slobode.

  • Petak, 15. prosinca

U Čarobnom gradu Djeda Mraza sutra je za sve starije od šest godina na rasporedu radionica zabavnog laboratorija pod nazivom 'Božićna kugla'. S početkom od 19 sati na Korzu publiku će zabavljati Coda.

  • Subota, 16. prosinca

Subotnje dopodne u Čarobnom gradu Djeda Mraza također, od 11 sati, za sve starije od šest godina pripremljena je radionica zabavnog laboratorija 'Matematički medenjaci', a u popodnevnim satima, od 17 sati, stariji od šest uživat će u radionici izrade kolača i keksića Bake Mraz. Na Korzu će u jutarnjim satima, s početkom u 11 sati, predstaviti Varaždinske mažoretkinje koje će izvoditi 'Adventsku čaroliju plesa'. U večernjim satima, u 19 sati, adventske šetače će zabavljati bend 'Neki to vole vruće'. Uz to, ispred Katedrale, u 18 i 30 sati zapalit će se treća adventska svijeća, a događanje će popratiti nastup Zbora Katoličke osnovne škole 'Uršuline zvjezdice'.

  • Nedjelja, 17. prosinca

Treću adventsku nedjelju u 16 sati za starije od osam godina na rasporedu je radionica licitarstva u Čarobnom gradu Djeda Mraza. U sklopu Adventa na Stančiću u nedjelju će sve prisutne zabavljati Lucija Job i Hrvoje Funda od 18 sati, dok će na Korzu od 17 sati Varaždinsko obrtničko glazbeno društvo izvoditi tradicionalne božićne pjesme.

Komentari