ZANIMLJIV PROGRAM

Gospodarski sajam, modna revija, koncerti - evo što Vas ovog vikenda očekuje u Varaždinu

Objavljeno: 18.06.2021. 09:17

Zadnja izmjena: 18.06.2021. 09:17

Foto: Facebook

Ljeto je pred vratima, a s njim i sezona dobre zabave i bogati program u Varaždinu. Za Vas smo pripremili kratki pregled zanimljivih i zabavnih događaja ovog vikenda.

Danas u podne počinje 7. Gospodarski sajam s brojnim izlagačima, izložbama i prezentacijama, a u dvorištu Vile Bedeković će Mia Dimšić i Marko Tolja održati koncert s početkom u 20:30 sati. U 21 sat na Trgu Miljenka Stančića nastupa bend Dobre vibracije. U P4 - Centru za mlade i nezavisnu kulturu od 17 sati organizirano je gledanje utakmice Hrvatska-Češka.

Sutra se od 10 do 12 sati organizira se događaj Priče iz starog Varaždina uz besplatno razgledavanje grada. U dvorištu Vile Bedeković u 21 sat nastupa Silente, a u sklopu Gospodarskog sajma u isto vrijeme počinje Modna revija - BROKAT by Snježana Radev. U 18 sati u P4 - Centru za mlade i nezavisnu kulturu počinje koncert Rap/Trap Night na kojem nastupaju Gossip Crew, Jurek, Vito, Giogio i drugi.

Ove nedjelje od 11 do 19 sati na Kapucinskom trgu održava cjelodnevna izložba tuniranih automobila iz cijele Hrvatske uz vrlo atraktivan sadržaj i prigodni program , a u sklopu North West Festa u 20 sati nastupa The Kula – Tribute to Led Zeppelin, a u 22 sata The Fakin Lajsne.

Komentari