ekskluziva

DOZNAJEMO Evo tko je od danas direktor varaždinske Elektre!

Dolazi na upražnjenu direktorsku poziciju od travnja ove godine, kada je smijenjen bivši Zvonko Rožmarić. U Elektri Varaždin je do sada, između ostaloga, radio na planiranju razvoja te organiziranju izgradnje i održavanja elektroenergetske mreže...
Objavljeno: 02.07.2019. 00:22

Zadnja izmjena: 02.07.2019. 07:48

Foto: Arhiva

Kako ekskluzivno doznajemo, danas je direktorom Elektre Varaždin imenovan Zdenko Đula, dosadašnji voditelj terenske jedinice Ivanec varaždinske Elektre.

Potvrdio nam je to i sâm Đula u kraćem telefonskom razgovoru, kojom prilikom je istaknuo kako je to novi izazov u njegovoj karijeri u Hrvatskoj elektroprivredi, dugoj 17 godina: „Mogu potvrditi imenovanje. Raduje me daljnji nastavak i razvoj karijere, jer sam u HEP-u zaposlen od 2002. godine, najprije na radnom mjestu samostalnog inženjera, a kao rukovoditelj pogona Elektre u Ivancu radim od 2007. godine“, rekao je.

Đula dolazi na upražnjenu direktorsku poziciju od travnja ove godine, kada je smijenjen bivši direktor varaždinske Elektre Zvonko Rožmarić. Nakon završene prirodoslovno-matematičke gimnazije u Varaždinu, upisao je i završio Fakultet elektrotehnike i računarstva kao stipendist više različitih institucija, između ostalih i HEP-a. Aktivan je u društvenom i političkom životu Grada Ivanca, a šira javnost upoznala ga je prije dvije godine kao kandidata za gradonačelnika Grada Ivanca. Član je HDZ-a i aktualni gradski vijećnik u Ivancu. U Elektri Varaždin je do sada, između ostaloga, radio na planiranju razvoja te organiziranju izgradnje i održavanja elektroenergetske mreže.

Komentari