puno najava

Proljeće i ljeto u Varaždinu će obilježiti rock i techno festivali - kako vam se sviđa program?

U posljednjih nekoliko tjedana najavili smo puno festivala i glazbenih događanja koji bi se trebali održati u Varaždinu.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.03.2019. 09:49

Zadnja izmjena: 20.03.2019. 09:50

U posljednjih nekoliko tjedana najavili smo puno festivala i glazbenih događanja koji bi se trebali održati u Varaždinu. Neki od njih se vraćaju nakon dugo vremena izbivanja, poput motorijade na aerodromu, a jedan je festival nikad viđeni na našem prostorima. Podsjetimo se što je za sada sve najavljeno, a sigurno smo kako će toga biti još...

GARDEN FESTIVAL NA DRAVSKIM BAZENIMA - festival bi se trebao održati 22.lipnja  i trajao bi 24 sata, sve na dvije pozornice i neizostavnu elektronsku glazbu.Festival organizira tvrtka Show Concept, a vlasnik brenda ''The Garden''nedavno je i posjetio Varaždin.

VARAŽDIN ROCKS - na kupalištu Drava 25. svibnja će svi ljubitelji starog rocka  moći uživati u glazbi legendarnih bendova poput Lačni Franz, Neki to vole vruće, Atomsko sklonište i Metessi & Zvijezde. 

 

MOTOSUSRET NA AERODROMU - Od 10.- 12. svibnja na aerodromu će na moto susretu nastupiti AC/DC band The Godfathers, Rock N Roll train by Cota 64 i Psihomodo Pop

Komentari