internet premijera

Ovdje besplatno pogledajte film 'Đelac', kojeg je već gledalo 85.000 kućanstava u Hrvatskoj

Objavljeno: 21.07.2021. 19:20

Zadnja izmjena: 22.07.2021. 23:30

Prema podacima Varaždinske televizije, odnosno agencije TVbeat koja za VTV i druge televizije provodi istraživanja gledanosti – dokumentarni film "Đelac", koji je premijerno prikazan na HRT-u 20. srpnja, putem MAXtv-a i sličnih platforma gledao se u 85.000 kućanstava u Hrvatskoj.

S obzirom da je riječ o tzv. IPTV platformama, spomenuti podaci su sasvim precizi, a valja im pribrojiti i gledanost koja je ostvarena posredstvom zemaljskih antena, a koja u pravilu uključuje još najmanje toliki broj kućanstava, a najčešće i veći.

Klikni za gledanje filma

Ukoliko ste film propustili pogledati na televiziji, sada ga možete besplatno pogledati na platformi HRTi KLIKOM OVDJE.

Dokumentarni film "Đelac" nastao je 2020. godine u produkciji portala eVaraždin. Scenarist, producent i redatelj filma je Alen Matušin, dok snimanje i montažu filma potpisuje Luka Šalamun. Izvršni producent filma je Vladimir Knok. U filmu su, između ostaloga, korišteni arhivski video materijali Varaždinske televizije i Hrvatske radiotelevizije, te arhivski video materijali obitelji Herjavec.

Film prati i knjiga "Đelac - hazarder u smokingu", dostupna ovdje.

PROJEKT OMOGUĆILI:

TURISTIČKA ZAJEDNICA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE, OPĆINA CESTICA, TERMOPLIN D.D., CARLSBERG CROATIA D.O.O., OPĆINA GORNJI KNEGINEC, GRAD NOVI MAROF, OPĆINA SVETI ĐURĐ, OPĆINA KLENOVNIK, VIS PROMOTEX D.O.O.