zbog epidemiološke situacije

FOI ove godine glavninu aktivnosti Tjedna karijera seli u online okruženje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.10.2020. 19:28

Zadnja izmjena: 19.10.2020. 19:28

Foto: Luka Šalamun

Nastavljajući iskorak koji je napravljen prethodnih mjeseci s učinkovitim prelaskom na nastavu na daljinu, FOI ove godine glavninu aktivnosti Tjedna karijera seli u online okruženje. 

Program obuhvaća 70 različitih aktivnosti povezanih s tehnološkim inovacijama, ali i poslovnim aspektima struke, a održavat će se od ponedjeljka do petka,19. do 23. listopada 2020. godine. Kroz pet dana bogatog programa na ovogodišnjem Tjednu karijera predstavit će se 36 poduzeća kroz panel diskusije, stručne radionice, te karijernih špancira. 

Tjedan karijera je zamišljen kao networking event na kojem studenti svih godina i smjerova studija FOI-ja imaju jedinstvenu priliku upoznati svoje potencijalne buduće poslodavce, ali također i steći dodatna stručna znanja kroz radionice poslodavaca i kroz njihovo direktno uključivanje u nastavni proces. - Cilj Tjedna karijera je direktno povezivanje poslodavaca sa studentima koji će ubrzo potražiti svoje prvo zaposlenje te ih pripremiti ih za poslovni svijet u kojem će morati istaknuti svoja znanja i vještine te iskustvo iz prakse koju su stekli tijekom studiranja na FOI-ju. Na taj se način želi potaknuti mlade ljude na rano razvijanje poslovnih vještina te promišljanje o razvoju karijere već za vrijeme studentskih dana - poručuju iz organizacije. 

 

Komentari