sastanak u vijećnici

FOTO Kako je lijepo vidjeti proslavljene izbornike i trenere iz Varaždina na jednom mjestu

Danas je u Salonu Gradske vijećnice održan prijem za varaždinske izbornike: Zlatka Dalića, Željka Krajana, Predraga Šimuneca, Darinku Bunić, Maria Rodeša i Tian Yuan

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.01.2019. 12:23

Zadnja izmjena: 25.01.2019. 12:42

Foto: Luka Šalamun

Danas je u Salonu Gradske vijećnice održan prijem za varaždinske izbornike: Zlatka Dalića, Željka Krajana, Predraga Šimuneca, Darinku Bunić, Maria Rodeša i Tian Yuan. Gradonačelnik Čehok ovim putem svima je čestitao na postignutim uspjesima i promociji Grada Varaždina.

Podsjetimo, Dalić izbornik je hrvatske nogometne reprezentacije, Krajan teniske reprezentacije, Predrag Šimunec vodi našu savate ekipu, Mario Rodeš trener je Istoka Rodea,  Tian Yuan izbornica je ženske stolnoteniske reprezentacije, a Darinka Bunić trenerica i članica Izvršnog odbora Hrvatskog kuglačkog saveza.

- Nogometaši su nam dali malo više vjere u sportska čuda i iako smo imali kvalitetu, imali smo i sportske sreće. Bila je uspješna 2018. godina i možemo se veseliti novim pobjedama u Davis Cupu - rekao je izbornik Krajan.

Gradonačelnik Čehok rekao je kako svi moramo biti ponosni na naše izbornike i sportaše. - Svi su ti ljudi započeli sa svojim trenerskim pozivom negdje u našim dvoranama i igralištima i možemo reći da imamo najviše aktivnih sportaša i prvoligaša u odnosu na broj stanovnika - rekao je gradonačelnik Čehok. 

 

Komentari