jubilarni izbor

Foto - Enes Garibović i Jana Koščak sportaši godine, Zlatku Daliću posebno priznanje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.02.2023. 18:06

Zadnja izmjena: 13.02.2023. 21:02

Sportašem godine Grada Varaždina za 2022. proglašen je Enes Garibović dok je sportašica godine Jana Koščak iz Atletskog kluba "Sloboda".

Danas Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina podijelila nagrade najboljim sportašima za proteklu godinu, a okupljenima se obratio predsjednik Zajednice Alen Runac koji je u svojem govoru rekao kako je Anđelko Herjavec bio utemeljitelj moderne Zajednice sportskih udruga grada Varaždina.

- Prije puno godina Đelac me je uključio u rad Zajednice. Ciljevi su nam bili da poboljšamo uvjete za obavljanje trenažnog procesa naših sportaša i postizanje vrhunskih rezultata. Danas kada nas Đelac gleda odozgo sigurno je zadovoljan s učinjenim.  Zahvaljujem se Gradonačelniku na konstruktivnoj suradnji. Zahvaljujem se na suradnji svim članovima skupštine Zajednice sportskih udruga grada Varaždina - rekao je Runac. 

Također, priznanje 2022. za izniman doprinos promociji varaždinskog sporta u svijetu dobio je Zlatko Dalić. 

- Ove godine kada sam vidio natpis na autobusu od Zlatka i vatrenih shvatio sam da je zapravo to pravi izraz, Obitelj. Zlatko, znam da si primio puno vrijednih nagrada, ova skromna nagrada dodijeljena ti je od srca, dragi prijatelju kapa do poda, napravio si čudo - rekao je Runac. 

Komentari