sastanak

Foto - Kod HAK-a održan blagoslov motora, evo kako je bilo

Objavljeno: 09.04.2022. 13:55

Zadnja izmjena: 09.04.2022. 13:56

U prostorijama HAK-a "Autoklub Varaždin" danas je održan radni sastanak policijskih službenika Policijske uprave varaždinske s predstavnicima svih moto klubova s područja Varaždinske županije.

Na sastanku je predstavljeno stanje sigurnosti u cestovnom prometu s osvrtom na stradavanje mopedista i motociklista u 2021. godini, aktivnosti koje će policija poduzimati u nadzoru prometa radi zaštite ovih kategorija vozača, kao i poželjno ponašanje mopedista, motociklista i vozača ostalih vozila u prometu. Također je bilo riječi o organizaciji motorijada tijekom ove godine.

Nakon sastanka je održan blagoslov motora, testiranje poznavanja prometnih propisa prijavljenih za natjecanje članova motoklubova i policijskih službenika motociklista te natjecanje u vožnji spretnosti motociklom, a za najbolje pojedince su ble osigurane prigodne nagrade.

Svim vozačima mopeda/motocikla omogućeno je bio i besplatni preventivno-sigurnosni tehnički pregled vozila, mogućnost isprobavanja simulatora prevrtanja i simulatora sudara, a nakon natjecanja je održan prigodni domjenak uz zajedničko druženje.

Komentari