čestitke

Foto - Članovi Rotary kluba Ludbreg osvojili zlatne medalje na ITFR svjetskom prvenstvu u tenisu

Objavljeno: 29.05.2024. 16:35

Zadnja izmjena: 29.05.2024. 16:35

Međunarodna teniska zajednica rotarijanaca organizirala je 18. ITFR svjetsko prvenstvo rotarijanaca u Singapuru, u sklopu svjetske konferencije rotarijanaca. Iz Rotary kluba Ludbreg na svjetskom prvenstvu sudjelovali su Stanko Kosec, Ivica Pokos i Nino Dulikravić . 

Stanko i Ivica, pod kodnim imenom Stan & Wawrinka, su odigrali vrhunske mečeve pobijedivši praktički igrače sa svih kontinenata.

- U četvrtfinalu je naš par savladao mješoviti par Tomislava i budućeg predsjednika ITFR-a Lindsday Krolla, u polufinalu Adelinka i Pedra, te u finalu u vrlo neizvjesnom i napetom meču protiv branitelja naslova iz Melburna aktualnog predsjednika Marcosa i Paola. Naš teniski par pokazao se superiornijim i zasluženo pobijedio uz ovacije publike - ističu iz Rotary kluba Ludbreg.

Tako je osvojena prva titula za naš Rotary klub Ludbreg i Hrvatsku. U pojedinačnim mečevima nastupio je i predsjednik Rotary kluba Ludbreg Nino Dulikravić koji je sa svojim partnerom osvojio drugo zlato.  Rotary klub Ludbreg, kao jedan od najaktivnijih klubova na sjeveru Hrvatske, uz mnoge humanitarne akcije koje organizira, ovim putem najavljuje i Humanitaran teniski turnir krajem kolovoza, ove godine. Na turnir su pozvani svi prijatelji rotaryanci, kao i svi ostali, koji uživaju u čarima tenisa.

Komentari