radni sastanak

Foto - Delegacija Grada i Solvisa u Maroku: 'Varaždinski proizvod već se nalazi na elitnim lokacijama'

Marković je zahvalio domaćinima na pozivu i gostoprimstvu te ih pozvao u Varaždin kako bi se dogovorile konkretne mjere i koraci u područjima interesa, a koji bi onda doveli do potpisivanja sporazuma o suradnji...
Objavljeno: 09.06.2022. 08:44

Zadnja izmjena: 09.06.2022. 08:48

Delegacija Grada Varaždina predvođena zamjenikom gradonačelnika Miroslavom Markovićem, predstavnicom tvrtke "Solvis" Jasminom Novak i predstavnicom HGK Ksenijom Mikšaj, boravila je u radnom posjetu Maroku, odnosno gradu Marrakeshu.

Spomenuti predstavnici Grada Varaždina tom su prilikom predstavili više mogućnosti za potencijalnu gospodarsku, obrazovnu, kulturnu i turističku suradnju između Varaždina i Marrakesha.

Marković je zahvalio domaćinima na pozivu i gostoprimstvu te ih pozvao u Varaždin kako bi se dogovorile konkretne mjere i koraci u područjima interesa, a koji bi onda doveli do potpisivanja sporazuma o suradnji.

Kao pozitivan primjer ove suradnje istaknula se upravo tvrtka Solvis koja je još 2016. godine za potrebe Konferencije o klimatskim promjenama isporučila 4 solarna drva koja se danas nalaze na elitnim lokacijama Marrakesha.

- Grad Varaždin će učiniti sve kako bi našim gospodarstvenicima i ostalim zainteresiranim subjektima pružio priliku da se predstave i pokrenu suradnju s našim novim prijateljima i partnerima iz Maroka. Posebno zahvaljujem veleposlanici Republike Hrvatske Nj. E. Jasni Mileta na velikoj pomoći u organizaciji i boravku naše delegacije u Marrakeshu - rekao je Miroslav Marković, zamjenik varaždinskog gradonačelnika.

Komentari