nova kolica

Foto - Djelatnicima Čistoće isporučeni novi tricikli za ulične pometače

Objavljeno: 02.03.2023. 14:00

Zadnja izmjena: 02.03.2023. 14:00

Djelatnicima Čistoće koji svakodnevno brinu o čistoći varaždinskih ulica danas, u četvrtak 2. oveljače 2023. su predana nova kolica - tricikli za pometače ulica.

Kolica, tricikle za ulične pometače,  isporučila je tvrtka Alfateh iz Rijeke, specijalizirana za proizvodnju komunalne opreme i manjih vozila. Tricikli mogu prevoziti kantu zapremnine 240 litara, opremljeni su mjenjačem brzina koji uvelike olakšava prijevoz tereta, imaju ergonomska sjedala,  a uz kočnice i svjetla pružaju veću sigurnost djelatnicima. Isporučeno je 6 kolica po ukupnoj cijeni od 6.183 eura u što nije uračunat PDV. Isporuci tricikala prisustvovali su direktor Čistoće Zoran Svetec te zamjenik direktora Saša Avirović te gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj.

- Svi koji dođu u Varaždin pohvale njegovu čistoću i urednost. Dio je to naše varaždinske kulture ali i rezultat rada ovih vrijednih ljudi. Stara kolica koristila su se već više od 20 godina i bilo je vrijeme za zamjenu novim i sigurnijim triciklima. Ona će olakšati rad čistaćima pa će i naše ulice nadalje ostati čiste. Trošak za nova kolica je mali, a efekat njihove upotrebe uz vrijedan rad ovih ljudi je svakodnevno vidljiv građanima i gostima Varaždina - rekao je Bosilj.

Komentari