obilazak radova

Foto - Evo kako teku radovi na izgradnji luksuznog hotela u Varaždinskim Toplicama

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.04.2021. 10:06

Zadnja izmjena: 17.04.2021. 10:06

Varaždinske Toplice idu prema sve značajnijem položaju kao turistička destinacija, a najznačajniji iskorak prema tome je investicija poznate topličke poduzetnice Bernarde Cecelje u izgradnju hotelskog kompleksa vrhunske usluge.

Investiciju u tijeku, a koja će po završetku doseći 8 milijuna eura, u petak su obišli gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković, saborski zastupnik Anđelko Stričak, predsjednik Županijske skupštine Alen Runac, županijski vijećnik Željko Dvekar i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Varaždinskih Toplica Josip Hajduk.

S investicijom kojom će Varaždinske Toplice dobiti luksuzni hotelski kompleks upoznala ih je sama poduzetnica Bernarda Cecelja. Naglasila je da će kompleks imati karakteristike sportsko-rekreacijskog wellness hotela s 4 zvjezdice, sa svim pratećim sadržajima.

– Hotel će imati luksuzno opremljene sobe. Imamo restoran, pizzeriju, restoran s hranom iz biodinamičke proizvodnje voća, povrća, mesa i ribe. Gradimo još jedan kompleks, tzv. fazu 2. S ta dva objekta nudit ćemo različite medicinske tretmane, masaže, vodene kupke, tretmane s prirodnom kozmetikom – opisala je Bernarda i dodala kako će radovi biti završeni u proljeće 2022. godine. – Kada sve to bude gotovo, s fazom 2 i svom opremom, doći ćemo do vrijednosti od 8 milijuna eura. Koristili smo sredstva iz europskih fondova, ali uglavnom vlastita sredstva – naglasila je Bernarda Cecelja.

 

Komentari