vrijedna donacija

Foto - Hrvatska lutrija donirala pet tisuća eura Domu za starije i nemoćne Varaždin

Objavljeno: 21.11.2023. 12:01

Zadnja izmjena: 21.11.2023. 12:01

Foto: Ivana Bertović

U prostorijama Doma za starije i nemoćne Varaždin danas je bilo izrazito zabavno jer su korisnici imali priliku odigrati Bingo Tombolu i Sretno kolo. U sklopu programa Domu je uručena i donacija Hrvatske lutrije u iznosu od pet tisuća eura.

Ravnatelj Doma Alen Runac je zahvalio Hrvatskoj lutriji na vrijednoj donaciji te dodao:

-Nama je drago da je Hrvatska lutrija nas prepoznala kao partnera i naši korisnici su izrazito zadovoljni ovim događajem danas što se vidi i po odazivu. Nama je bitno da ta sredstva koja smo dobili od Hrvatske lutrije uložimo u programe koji okupljaju naše korisnike i to je samo jedan u nizu svih događaja koje smo ove godine odradili - rekao je.

Prilikom donacije direktor Hrvatske lutrije regije Sjever Jurica Lacić rekao je kako Hrvatska lutrija ove godine slavi 50 godina društveno odgovornog priređivanja igara.

- Mi se zalažemo i ulažemo u projekte kao što je ovaj, od društvene važnosti. Ovo je jedna od takvih prigoda i meni je iznimno drago da mogu dodijeliti ovih pet tisuća eura ovom domu i nadamo se da će to oplemeniti boravak korisnika, ali i djelatnika – zaključio je Lacić.

Komentari