Izvanredni sabor UDVDR

Foto - Izabrani novi čelnici ludbreškog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Objavljeno: 04.11.2023. 18:28

Zadnja izmjena: 04.11.2023. 18:32

Na izvanrednom saboru Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR) Podružnice Varaždinske županije Ogranak Ludbreg izabrani su novi predjsednik Stjepan Hižak i potpredjsdnik Tomislav Harambaša, izvijestili su danas iz te udruge.

Razlog sazivanja izvanrednog sabora je bila smrt Zlatka Požgaja, donedavnog predsjednika ludbreškog Ogranka. Uz delegate iz Ludbrega, na izvanrednom saboru su sudjelovali i gosti iz Ogranaka Maruševec i Ivanec, te podružnice Varaždinske županije na čelu s predsjednikom Brankom Družinićem, potom predsjednik HVIDR-e Ludbreg Dražen Filipović, predsjednica Općinskog vijeća Velikog Bukovca Jasenka Zdelar, te gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić, dodaje se u priopćenju.

Hižak je u svom obraćanju nakon izbora kao glavne projekte u idućoj godini, uz obilježavanje blagdana vezanih uz Domovinski rat, najavio memorijal Jendrikovski - Petrić te suorganizaciju 28. sportskih susreta veterana Domovinskog rata RH, gdje će Ludbreg ugostiti 100-tinjak kolega iz cijele Hrvatske.

Komentari