donosimo detalje

Foto - Kerekeši uoči izgradnje Kulturnog centra: 'Za svako srušeno stablo, posadit ćemo duplo'

Objavljeno: 23.02.2024. 18:54

Zadnja izmjena: 23.02.2024. 18:54

Foto: Facebook

Kerekesh Teatar pozvao je sve zainteresirane da se pridruže u stvaranju povijesne fotografije stoljeća na lokaciji budućeg Kulturnog centra čime će se obilježiti početak izgradnje, a najavili su i što planiraju nakon radova.

Naime, prema projektu izgradnje Kulturnog centra u Varaždinu predviđa se rušenje nekoliko stabala na čestici gdje će se radovi izvoditi. Neka stabla i ugrožavanju sigurnost postojeće građevine i njene korisnike, ali za svako srušeno stablo planiraju posaditi dva stabla.

- Odlučili smo posaditi duplo više novih stabala nakon izgradnje Kulturnog centra. Uz to, Kulturni centar nema plin već dizalice toplice. Postavit ćemo i solarne panele za uštedu energije – dodaju iz Kerekesh Teatra.

Podsjećamo, početak radova najavljen je za 28. veljače u 10 i 30 sati, što je ujedno i vrijeme snimanja navedene fotografije.

- Svi prisutni ispunit će tlocrt budućeg Kulturnog Centra, a taj ćemo trenutak ovjekovječiti fotografijom uz pomoć drona. Ovaj događaj označit će službeni početak radova izgradnje Kulturnog centra. Bit će to prilika da zajedno proslavimo početak jednog novog poglavlja u kulturnom životu grada Varaždina - ističu Kerekeši. 

Komentari