više od 300 sudionika

Foto - Na MEV-u podijeljene zahvalnice sudionicima tribine 'Međimurske sportske legende'

Objavljeno: 24.01.2024. 13:25

Zadnja izmjena: 24.01.2024. 13:25

Na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, održano završno druženje i podjela zahvalnica svima uključenima u ovosezonsko izdanje tribine „Međimurske sportske legende”.

Projekt je započet 2017. godine pod nazivom „Čakovečke sportske legende“ na inicijativu profesora Tomislava Hublina i u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga grada Čakovca. Na ovosezonske četiri tribine bilo je nešto više od 300 sudionika, a ove sezone gosti su bili Miodrag Novosel, Nikolina Babić, Anđelko Crnčec i Nevenka Breslauer

- Dok smo se prijašnjih godina orijentirali na gostovanje sportaša, ove smo sezone naglasak stavili na osobe koje imaju iskustva u radu u sportskom menadžmentu. U kompletnu organizaciju i provedbu tribina bili su uključeni sami studenti, što im je bio dio nastave iz kolegija Povijest sporta i Sportski marketing - istaknula je sudionica pripreme projekta, profesorica Andrijana Kos Kavran.

Dekan Međimurskog veleučilišta, Igor Klopotan, dodao je da uspjeh studenata na studiju Menadžmenta turizma i sporta prate i njihove kolege na ostalim studijskim programima.

- I na ostalim studijskim programima se rade praktične stvari, a putem dobre suradnje s gospodarskim subjektima, studenti u okviru različitih kolegija rješavaju programske zadatke. Jedna od takvih suradnji je ona s Financijskom agencijom FINA-om – rekao je.

Komentari