14. po redu

Foto - Na Obrtničkom sajmu svoje proizvode predstavila 23 obrtnika

Objavljeno: 09.04.2022. 14:05

Zadnja izmjena: 09.04.2022. 14:07

U organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin i uz potporu Grada Varaždina danas je održan 14. Obrtnički sajam u Varaždinu.

Na Sajmu je ove godine svoje proizvode izložilo 23 obrtnika. Na štandovima se našlo pomalo svega - suhomesnati proizvodi, balkonsko cvijeće, proizvodi od bračkog kamena, sukulentni, heklani ukrasi, lepoglavska čipka, ukrasi od slanog tijesta, dječje igračke, ručno rađeni nakit i slično, uz pratnju tamburaškog sastava Taliri. Sajam su obišli i predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin Boris Kos i gradonačelnik Neven Bosilj.

- Iznimno sam ponosan što je Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin uz pomoć Grada Varaždina ponovno uspješno organiziralo obrtnički sajam. Zahvaljujem predsjedniku Udruženja gospodinu Borisu Kosu na uspješnoj organizaciji Sajma. Obrtnici pridonose identitetu grada te Grad Varaždin redovitim sastancima s obrtnicima i davanjem financijske potpore pomaže obrtnicima s područje grada i podržava događaje kao što je ovaj Sajam - rekao je Bosilj.

- Drago mi je da su naši obrtnici nakon dugo vremena izašli na ulice grada i predstavili svoj rad i proizvode te na taj način oživjeli grad nakon razdoblja pandemije. Nadamo se boljoj budućnosti jer upravo obrtnici su žila kucavica svakog grada - rekao je Kos.

Komentari