čestitke!

Foto - Naslov državne prvakinje te dva naslova viceprvaka za varaždinski SPK 'Valcer'

Objavljeno: 30.01.2024. 13:21

Održano je prvenstvo Hrvatske u standardnim plesovima te međunarodni bodovni turnir u standardnim i latinskoameričkim plesovima za pojedince, parove, grupe i formacije u Sesvetama, u organizaciji SPK Harmony i Hrvatskog sportskog plesnog saveza, a članovi Spk „Valcer“ su postigli izvanredne rezultate.

Ponijeli su naslov državne prvakinje koji ponosno nosi Klara Jurak u kategoriji pojedinci – mlađi osnovci, dok naslove viceprvaka nose Dora Dumešić u kategoriji pojedinci - mlađa mladež te Andrej Gregurinčić i Eni Tuđan u kategoriji sportski plesni parovi - mladež. Dorja Pernar u kategoriji pojedinci - mladež osvojila je šesto mjesto, dok je Kiara Črnila zauzela sedmo mjesto. U kategoriji pojedinke - odrasli, Sara Miladinović zauzela je šesto mjesto, dok je Nika Plantak zauzela sedmo. Među sportskim plesnim parovima Ivan Biškup i Lara Vinković zauzeli šesto mjesto.

Melani Golubić u kategoriji pojedinci - mladež osvojila je zlatnu medalju u standardnim plesovima i zlatnu medalju u latinskoameričkim plesovima. Lorena Garojević u kategoriji pojedinci – mlađa mladež plasirala se na šesto mjesto u standardnim plesovima te deveto mjesto u latinskoameričkim plesovima. Kiara Črnila je osvojila zlatnu medalju, dok je Leona Mičuda u istoj kategoriji zauzela šesto mjesto u standardnim plesovima te zlatnu medalju u latinskoameričkim plesovima. U kategoriji sportskih plesnih parova, odlične rezultate ostvarili su Ivan Biškup i Lara Vinković u kategoriji mladež i osvojili četvrto mjesto u standardnim i brončanu medalju u latinskoameričkim plesovima, dok su Adriano Žmuk i Paulina Tomašković u kategoriji starija mladež osvojili brončane medalje.

Komentari