na dnevnom redu

Foto - Održana sjednica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, evo što je rečeno

Objavljeno: 14.12.2023. 19:30

Zadnja izmjena: 14.12.2023. 19:30

Na dnevnom redu današnje sjednice Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina bilo je nekoliko tema, a predsjednik Alen Runac kao bitnu točku izdvojio je Plan prihoda i rashoda za iduću godinu. 

Runac je rekao kako će financijska sredstva za iduću godinu biti nešto manja, ali radit će se, unatoč tome, na kreiranju odličnih uvjeta za sve sportaše. 

- Financijska sredstva malo jesu umanjena nego smo planirali, međutim u razgovoru s gradonačelnikom Bosiljem dogovoreno je da će se sljedeće godine prvim rebalansom to poravnati, tako da klubovi neće osjetiti manjak sredstava. Prioritet je da se ostvare odlični uvjeti za sportaše kao i do sada što pokazuju i njihovi rezultati na nacionalnim i svjetskim natjecanjima. I dalje će se pomagati mlađe uzrasne kategorije, sufinancirati lječnički pregledi, a podržat ćemo i vrhunski sport kako smo i podržavali - rekao je dodavši kako već sad imaju odlične sportaše zahvaljujući dobroj strategiji koju vode.

Prva točka dnevnog reda o kojoj su raspravljali članovi odnosi se na izbor radnih tijela Skupštine. Članovi skupštine donijet će i Plan rada i aktivnosti ZSUGV u 2024. godini te Plan nabave za istu godinu. Kao zadnja točka u dnevnom redu istaknut je Prijedlog izmjena i dopuna Statusa ZSUGV.

Komentari