čestitke

Foto - Članica plesnog kluba Takt iz Varaždina najuspješnija je sportašica mlađih dobnih kategorija

Objavljeno: 01.02.2024. 17:42

Zadnja izmjena: 01.02.2024. 17:49

Foto: Plesni klub Takt

Linda Šoštarek, članica Plesnog kluba Takt iz Varaždina proglašena je na svečanosti dodjele godišnjih nagrada Hrvatskog sportskog plesnog saveza najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija (do 16. godina) u Republici Hrvatskoj.

Linda Šoštarek je tijekom 2023. godine postigla brojne vrhunske rezultate, ističu iz Plesnog kluba Takt. Naime, osvojila je tri naslova državne prvakinje (u standardnim, latinsko-američkim i kombinaciji 10 plesova). Trenutno se nalazi na 1. mjestu svjetske rang ljestvice u latinsko-američkim plesovima i na 3. mjestu u standardnim plesovima za kategoriju mladeži. Uz to, osvojila je izvanredno 17. mjesto na Svjetskom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima održanom u studenom u Španjolskoj od ukupno 83 natjecateljice iz cijelog svijeta

Nadalje, tijekom 2023. godine na jakim međunarodnim natjecanjima WDSF-a osvojila je u standardnim plesovima (3. mjesto u Zagrebu, 2. mjesto u Sarajevu te 2. mjesto u Skopju). Također, tijekom 2023. godine na jakim međunarodnim natjecanjima osvojila je u latinsko-američkim plesovima plesovima (5. mjesto u Zagrebu, 2. mjesto u Szombathelyu, 1. mjesto u Sarajevu te 2. mjesto u Skopju)

Komentari