prvomajsko druženje

Foto - Ovako je SDP proslavio praznik rada u Varaždinu, Ivancu, Ludbregu i Petrijancu

Objavljeno: 01.05.2024. 15:32

Zadnja izmjena: 01.05.2024. 15:32

Na području Varaždinske županije SDP je organizirao više proslava Međunarodnog praznika rada – Prvog maja, a najveća proslava, kako ističu, u organizaciji Grada priređena je u Varaždinu na izletištu Drava gdje se okupilo nekoliko tisuća ljudi uz zabavni program, tombolu i besplatan grah.

Ljude su pozdravno dočekali gradonačelnik Neven Bosilj, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki. Na proslavi su bili i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora, zastupnik u Europskom parlamentu Fred Matić, gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, načelnik Općine Maruševec Mario Klapša, predsjednik Kluba vijećnika u županijskoj Skupštini Luka Zrinski te pojedini gradski vijećnici....

- Gradske organizacije SDP-a Ivanec i Ludbreg organizirale su tradicionalno proslave kod Ribičkog doma u Ivancu, odnosno Lovačkog doma Srnjak u Ludbregu. Uz dobru atmosferu okupljenima su se kratko obratili predsjednici Dalibor Patekar u Ivancu i Nino Ivanuša u Ludbregu. U Zelendvoru je bila proslava 1. maja u organizaciji načelnika Općine Petrijanec Željka Posavca - dodaju iz SDP-a.

Proslave su bile, dodaju iz SDP-a, i humanitarnog karaktera. Sakupljeni su dobrovoljni prilozi za Udrugu udomitelja Zipka i Zakladu solidarnosti Grada Varaždina.

Komentari