velike promjene

Foto i Video - Ovako je Dom za starije izgledao prije godinu dana, a ovako izgleda danas

Runac naglašava kako je uveden i daleko intenzivniji društveni život za korisnike Doma, koji uključuje brojna događanja, a planiraju se i novi zahvati, kao i daljnje obogaćenje svakodnevice korisnika...
Objavljeno: 02.04.2023. 09:38

Zadnja izmjena: 02.04.2023. 18:03

Prošla je godina dana od nove uprave Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin, povodom čega su u javnost puštene fotografije kako je izgledalo zatečeno stanje, a kako objekt izgleda danas.

Ravnatelj doma Alen Runac na pomoći u preuređenju zahvalio se Varaždinskoj županiji i županu Anđelku Stričaku, te otkrio kojim se sve zahvatima pristupilo.

- Kada smo došli preuzeti upravljanje situacija je bila dosta loša i zapuštenost je, kao što se vidi i prema fotografijama, bila vidljiva. Nakon godinu dana uspjeli smo uz pomoć Varaždinske županije sanirati veliki broj procurjevanja. S druge strane, krenuli smo i u opremanje soba stacionarskog dijela, uređivali su se podovi, kupaonice, nabavljeni su novi kreveti, kao i novi madraci.

Runac naglašava kako je uveden i daleko intenzivniji društveni život za korisnike Doma, koji uključuje brojna događanja, a planiraju se i novi zahvati, kao i daljnje obogaćenje svakodnevice korisnika.

Kako je to izgledalo prije, a kako izgleda danas pogledajte ovdje:

Komentari